Visszalopakodhat a marxista főmufti a Szent István parkba

A balliberálisok budapesti diadalának egyik főnyereménye: visszakerülhet Lukács György szobra a Szent István parkba!

A velünk élő kommunizmus megint bekebelezheti a parkot. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szóval ténylen nem tudtuk, mi hiányzik. Vagyis de: Lukács Gyuri bácsi, Lukács elvtárs szigorú tekintete és őskövülete a XIII. kerületből. Nélküle nem Szent István park a Szent István park.

Nem is értjük, hogyan bírtuk ki eddig a marxista filozófus főmufti, a kommunista politikus nélkül. (De komolyan...)

A Gyurcsány Ferenc köpönyegéből előbújt Karácsony Gergely (Gergő) főpolgármester gőzerővel és provokatív módon kezdte meg a 2010 előtti Demszky-korszak, a bukott balliberális világ restaurációját: vagyis tombol a visszarendeződés. Ennek jegyében térhet „haza” a Lukács-szobor is, melyet 2017-ben szállítottak el korábbi helyéről a Fővárosi Közgyűlés döntésének hála.

A visszahelyezésért most a Budapest „felszabadítóinak” élén tank üzemmódban lopakodó Gyurcsány-párt, illetve maga Gyurcsány egyik főideológusa, Bauer Tamás DK-s divatdiktáror könyörög a Facén Karácsony főpolginak.

„Vissza kellene tenni a helyére Lukács György szobrát is a Szent István parkba” – osztotta ki a feladatot a (báb?)fővárosvezetőnek.

Támad a progresszió. Visszafoglalták fővárosunkat. Ideje leporolni a Marx–Engels-összest?

2
https://angyalfold.blogstar.hu/./pages/angyalfold/contents/blog/84812/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Seelöwe 2019-12-27 15:05:21
Nem fog sikerülni a visszaállítás. Állítom, hogy több tízezres élőlánc fogja megakadályozni, hogy ennek az aljas gazembernek a szobra újra a Szent István nevét viselő téren álljon. Állítsák fel oda, ahol ezt eltűrik...
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-24 16:22:41
Van egy elkeserítő hírem:
Már be is lopakodott, - de lehet, hogy igazán el sem ment - mert a kifejezetten mazochista, budapesti agyamentek visszaszavazták őket a hatalomba, annak ellenére, hogy az un. baloldal normálisabbik fele is elismerte:
A Tarlós okosan, és jól vezette a fővárost kilenc éven át.
De az aberrált liberráltaknak újabb Mohács kell, mert nem férnek a bőrükbe mindaddig, míg a komcsik egy szép napon bele nem varrják őket a saját bundájukba !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?